Dagarna går ihop när man har fullt upp

 
 
 
Har varit hemma från jobbet drygt en timme och tar det lugnt innan jag ska på årsmöte ikväll. De senaste dagarna har varit fullt upp, i torsdags var jag ledig och gjorde massa matlådor. Sen på kvällen mötte jag upp Anna och så var vi på yoga, det var fokus på axlarna och de kändes rejält dagen efter. Hade planerat tidig träning i fredags men vaknade strax innan jag skulle mött Anna på gymmet och hon hade lämnat telefonen. Tog det istället lugnt, bestämde med Carro att jag skulle ha med mig sällskapsspel till henne och sen åkte jag till jobbet. Blev överraskad när min kollega som är ledig på fredagar plötsligt dyker upp och jobbar någon timme. Vid 16 åkte jag till Carros jobb och lämnade av spelen innan jag gick in på gymmet. Sen blev det stå inne på Carros jobb drygt en timme, erbjöd henne skjuts men tog sån jäkla lång tid innan alla kunder hade gått. 
 
 
 
På kvällen tog jag det lugnt och på lördagen var det upp redan klockan 6 då jag ville ha en lugn morgon innan jobbet. Där jag inte kunde ta mig iväg förrän en timme efter jag slutat för det var två tränare som ville prata med mig. Åkte till Nacka forum, men blev inget inköp förutom lite mat. Sen blev det återigen en tur till Carro och hämtade upp mamma, köpte godis och sen körde vi hem Carro och sen hem. Satte igång och storstädade innan J skulle komma och så kollade vi på Melodifestivalen på kvällen.
 
 
 
 
Igår var vi först och åt lunch och sedan spelade vi bowling, jag, J, Carro, Theo, mina två kusiner med fru/flickvän, deras pappa och min mamma. Pappa var med som sällskap och även småtjejerna på tre och ett år. Min moster hade blivit rejält förkyld så hon stannade tyvärr hemma. 
 
Efter det åkte jag till jobbet medan alla andra åkte hemåt, fick en del gjort men var väldigt glad när jag för en gångsskull hann med bussen så jag behövde inte vänta på nästa och vid nio någonting så låste jag upp hos J. 
 
Blev tidig morgon idag när jag åkte samtidigt som J och var på jobbet redan 7.15. Men jag får mycket gjort och det är min plan fram tills att jag åker till fjällen med J's familj om några veckor. Jag tar ut mina sista semesterdagar och sedan blir det kompledigt. Har just nu lågperiod på jobbet så sitter och jobbar med olika dokument som man kan bygga vidare på och som jag inte hinner med under högperioden. Ska även jobba från datorn hemma då jag har saker på den som jag inte kan jobba med på arbetsdatorn. 
 
Det här inlägget skrevs vid 17-tiden men försvann, så glad att det inte försvann helt!


Jag trodde våren var på väg

 
 
 
Åkte till J efter jobbet i måndags, blev hans kyckling tjofräs som är en stående måltid i hans hem. Jag blev sittandes uppe på hans köksbänk med en kaffekopp i handen. På kvällen skulle han träna med sin kompis så jag gick till centrum och handlade för tisdagsmiddagen och träffade hans syster och hennes pojkvän. Dem båda jobbar på Ica så man träffar hans syster nästan varje gång man är där. Gick tillbaka till lägenheten och satt och tittade i den nya Mio katalogen som han hade fått hem. Satt med post its och markerade saker som skulle behövas i lägenheten. 
 
 
 
Åkte tidigt till jobbet med J på tisdagen och fick gjort drygt sju av 11 punkter mellan 7.15-15.00 då jag och min kollega satte oss i bilen och åkte till simhallen där jag var vikarie för en tränare. Gjorde även ytterligare två punkter på plats där. Sen åkte jag till J igen och satte igång med smeten för laxfärsbiffarna och sedan formade och stekte han dem. 
 
 
 
På morgonen hade det kommit snö och jag som inte hade varken vinterskor eller jacka var speciellt glad... 
 
Igår tog jag sovmorgon och vid 11 åkte jag och mötte Anna vid gymmet och sen åkte jag hem en väldans omväg och fick gå ytterligare en längre promenad än tänkt då bussen inte stannade. Dem hade dessutom inte plogat någonting på den sidan, men när jag kom in i vårt område var det plogat. Skottade trappan och hade kul när pappa tittade på VR. 


Bilder från de senaste dagarna

 
Glass hemma i fredags framför På spåret och Skavlan (jag var trött och orkade inte flytta mig)
 
 
Lunchstopp på McDonald's innan jag körde hem till J, middag hos hans föräldrar på kvällen
 
Blev enbart två nätter hemma den här veckan och datorn var kvar hos J, men laddaren var hemma och gillar inte blogga från telefonen. Ska bli lite bättre med kameran när jag inte riktigt kan blogga och när jag är hemma så ska jag försöka blogga och tidsinställa ut inläggen lite. 
 
Åkte i alla fall hem tidigt på morgonen i fredags och satt hemifrån och jobbade, var tänkt att jag skulle åka och träna också men all energi försvann och upptäckte att gymkortet låg kvar hos J. På kvällen åt vi ribbs men det var fel märke så var inte alls lika goda som dem vi brukar köpa. 
 
Jobb i lördags, tyvärr var det inte lika roligt som det brukar. Finns en del negativ energi just nu på jobbet och det är inte speciellt roligt då. Körde sen till J där jag fick vänta någon timme innan han kom hem från gymmet så passade på att jobba lite till undertiden jag väntade. På kvällen blev det middag hos hans föräldrar, länge sen man träffade dem nu så det var trevligt :) 
 
Igår blev det planering av klädkammare, vi har bestämt att innan jag flyttar in ska den göras om då den inte är planerad för två personer och det finns massa luftutrymme som inte används. På eftermiddagen körde jag tillbaka till jobbet och sen var jag helt väck när jag kom hem.