Dagarna går ihop när man har fullt upp

 
 
 
Har varit hemma från jobbet drygt en timme och tar det lugnt innan jag ska på årsmöte ikväll. De senaste dagarna har varit fullt upp, i torsdags var jag ledig och gjorde massa matlådor. Sen på kvällen mötte jag upp Anna och så var vi på yoga, det var fokus på axlarna och de kändes rejält dagen efter. Hade planerat tidig träning i fredags men vaknade strax innan jag skulle mött Anna på gymmet och hon hade lämnat telefonen. Tog det istället lugnt, bestämde med Carro att jag skulle ha med mig sällskapsspel till henne och sen åkte jag till jobbet. Blev överraskad när min kollega som är ledig på fredagar plötsligt dyker upp och jobbar någon timme. Vid 16 åkte jag till Carros jobb och lämnade av spelen innan jag gick in på gymmet. Sen blev det stå inne på Carros jobb drygt en timme, erbjöd henne skjuts men tog sån jäkla lång tid innan alla kunder hade gått. 
 
 
 
På kvällen tog jag det lugnt och på lördagen var det upp redan klockan 6 då jag ville ha en lugn morgon innan jobbet. Där jag inte kunde ta mig iväg förrän en timme efter jag slutat för det var två tränare som ville prata med mig. Åkte till Nacka forum, men blev inget inköp förutom lite mat. Sen blev det återigen en tur till Carro och hämtade upp mamma, köpte godis och sen körde vi hem Carro och sen hem. Satte igång och storstädade innan J skulle komma och så kollade vi på Melodifestivalen på kvällen.
 
 
 
 
Igår var vi först och åt lunch och sedan spelade vi bowling, jag, J, Carro, Theo, mina två kusiner med fru/flickvän, deras pappa och min mamma. Pappa var med som sällskap och även småtjejerna på tre och ett år. Min moster hade blivit rejält förkyld så hon stannade tyvärr hemma. 
 
Efter det åkte jag till jobbet medan alla andra åkte hemåt, fick en del gjort men var väldigt glad när jag för en gångsskull hann med bussen så jag behövde inte vänta på nästa och vid nio någonting så låste jag upp hos J. 
 
Blev tidig morgon idag när jag åkte samtidigt som J och var på jobbet redan 7.15. Men jag får mycket gjort och det är min plan fram tills att jag åker till fjällen med J's familj om några veckor. Jag tar ut mina sista semesterdagar och sedan blir det kompledigt. Har just nu lågperiod på jobbet så sitter och jobbar med olika dokument som man kan bygga vidare på och som jag inte hinner med under högperioden. Ska även jobba från datorn hemma då jag har saker på den som jag inte kan jobba med på arbetsdatorn. 
 
Det här inlägget skrevs vid 17-tiden men försvann, så glad att det inte försvann helt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback