Huvudvärk och eftersvall

I måndags var det scouterna, var väldigt trött efter ha jobbat hela helgen. I tisdags vaknade jag med kraftig huvudvärk så jag kunde inte jobba något och sen dess har jag haft ömmande huvudvärk hela veckan och varit väldigt seg. Därav ingen uppdatering... 


Nu ska vi åka iväg, men jag har kamera och ska försöka uppdatera under veckan.Nästan hela helgens jobb avklarat

Nu har jag avklarat nästa hela helgens jobb, har två timmar kvar ikväll och sen åker jag till J efter jobbet. Igår var det rätt lugnt på jobbet även om det var uppstart med många barn överallt. Dock fick jag reda på en sak som gjorde mig förbannad så därför var jag väldigt trött imorse för det låg och snurrade i huvudet. Tog upp det idag och blev riktigt förbannad då så tog det även med min chef som hjälpte mig. 


Igår när jag kom hem började jag titta på Life Unexpected, vilket gjorde att jag inte fick mycket annat gjort... Men tar det nu mellan jobbet.Kvällssysselsättning

 

Har bestämt mig för att ha ett projekt som jag bara får hålla på med när jag är hos J. Ibland känns det som om jag inte gör någonting när jag är där förutom det man alltid gör, så igår innan jag åkte hemifrån så skrev jag ut storyboards.

 
En storyboard är ett bildmanus med rutor där man skissar en översiktlig scen som man sedan skriver en beskrivning till. Som person är jag noggrann och detaljerad så det här är en utmaning för mig, men det gick efter ett tag. Allting kommer bli mycket bättre när jag börjar sitta med datorn.
 
Tänker att jag gör en egen kategori för detta projekt så ska jag försöka dokumentera under tidens gång. Jag får nämligen bara sitta med det hos J och när datorn åker fram och tillbaka så får jag inte sitta med det hemma.
 
Nu är jag snart framme på jobbet, blir en lång dag då jag även behöver svänga förbi simhallen och göra lite jobb. Detta är dag 1 av 7-8 arbetsdagar innan jag går på semester. Vet inte riktigt hur mycket jag jobbar på fredag eftersom jag även ska köra till J. Blir kanske hämta hans syster också som ska bo med oss på natten.