Godmorgon solstrålar

Igår var det första dagen på jobbet efter semestern och jag möttes av 120 mejl i inkorgen. Ni kanske tänker, herregud hur ska hon hinna svara på alla dem innan den fylls på igen? Bara lugn, innan jag gick på semester så matade jag ut massor av information med svarsdatum den 30 juli vilket var i söndags så det var många mejl där jag enbart behövde svara "Jag bekräftar detta." och sen var det klart. Att jag även har olika mappar för respektive mejl så kunde jag snabbt sortera ut mejlen så nu ligger det bara mejl i inkorgen som inte har någon direkt mapptillhörighet. 
 
Kändes väldigt segt på jobbet första dagen, det här är nog den allra första semestern då jag helt kunnat koppla bort jobbet och det har känts som en befrielse i kroppen. Men nu känns det återigen som om det är något som inte stämmer i kroppen... 
 
Lite bättre blev det i alla fall när jag vid strax innan tre rörde mig mot gymmet, har dock fått ett så irriterande skavsår på hälen när jag körde intervaller i lördags så jag kan knappt gå med skor. Eller idag får jag se, lyckades ta bort skavsårsplåstret jag hade när jag hade dushcat för att låta det lufta och sen när jag gick och la mig så satte jag på ett nytt. Jesper råkade komma åt såret med foten när vi stod i köket och diskade så ville inte utmana ödet genom att sova utan.
 
Men men, kunde i alla fall körde i roddmaskinen som uppvärmning och det var väldigt kul. Körde 10 minuter och kom 1700 meter, vilket är väldigt bra. Mamma som ringde mitt under passet brukar klara 2000 meter på 12 minuter så jag är lite snabbare insåg vi väldigt snabbt. Men det är ingen tävling, men bara roligt. Ska börja variera mellan intervaller och rodd som uppvärmning. 
 
Igår körde jag mitt Pass A som innehåller:
KB sving
Utfall
Chins (assisterande)
Knäböj
Dips (bänk och assisterande)
 
+ en magcirkel x3
Crunches
Nuddå tå
V-sits
 
Detta dödar mig, igår körde jag en stege neråt och mina kommentarer efteråt var fruktansvärt efter första, bättre efter andra och för kort efter den tredje. Kommer inte köra den sista utan kör två gånger av det andra varvet och sen öka succesivt. 
 
Var helt slut efter ha tränat och så insåg jag att mina bananer som jag köpte på morgonen låg i kylskåpet på jobbet så det blev ett halvt russinpaket på tunnelbanan hem. 
 
Nu blev det här väldigt långt och dessutom utan några bilder, jag har problem med min telefon då lagringen är så full att jag inte längre kan ta en screenshot ens så mitt projekt idag när jag har kommit hem från jobbet är att rensa telefonen. Vilket jag typ har sagt att jag ska göra i evigheter, men nu är det verkligen dags när jag måste be Jesper ta bild och sen skicka till mig. Kan dock inte komma åt dem då min OneDrive inte heller kan ta emot nya bilder så då får jag inte in de i datorn ännu. Men sen kommer det säkerligen en ordentlig bildbomd. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback