Alla <3 dag, efter en kaotisk kväll

 
 
 
Idag har jag börjat dagen med en lugn morgon, väckarklockan stängdes av och jag sov vidare tills pappa frågade om jag ville ha kaffe. Men spår från kvällen igår känns i hela kroppen så det ska bli skönt med en lugn kväll med en överraskning så jag får fördriva tiden tills klockan 18 då jag får komma till J. 
 
Men en ledig kväll är inte gratis, blev kaotiskt efter jag kom hem från scouterna igår så kvällen slutade med att jag satt och grät i min soffa med mamma och pappa sittandes och försökte trösta mig. Är ju arbetskväll som vanligt på jobbet och just ikväll är ju alla uppbokade så min kollega blev förbannad och satte mig i en riktigt jobbig situation, slutade med att jag sket i allting för oavsett förslag så fick jag ingen respons. 
 
Ställde mig i duschen klockan 23 för att bara lugna ner mig och sedan somnade jag i sängen. 
 
Mamma kom in till mig innan hon åkte till jobbet och hon är inte den bästa på att smyga så hon puttade ner mig lätt i kudden för att jag inte skulle se vad hon lämnade hos mig. Den är även till J så får se om han kommer ta någon, han äter nämligen inte choklad men det visste inte mamma. Håller på och gör mig i ordning för att först åka en snabbis till jobbet innan alla andra rullar in och sen ska jag till Nacka Forum. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback